Χρυσούπολη : Βιώσιμη ευημερία - Η πράσινη πρόταση διέξοδο στην κρίση.

Οι Οικολόγοι Πράσινοι σας προσκαλούμε στην εκδήλωση – συζήτηση με θέμα Βιώσιμη ευημερία - Η πράσινη πρόταση διέξοδο στην κρίση.
Η Εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα, 12 Μαρτίου στις 7 το απόγευμα στο Δημοτικό Θέατρο Χρυσούπολης με ομιλητές την Ελεάνα Ιωαννίδου, εκπρόσωπο τύπου των Οικολόγων Πράσινων, το Θανάση Μακρή περιφερειακό Σύμβουλο Ανατ. Μακ & Θράκης και το Γιώργο Πασχαλίδη μέλος Πανελλαδικού Σύμβουλο των Οικολόγων Πράσινων.
Οι Οικολόγοι Πράσινοι επιδιώκουμε μία βιώσιμη ευημερία για εμάς και τα παιδιά μας. Τα περιβαλλοντικά, κοινωνικά, πολιτικά αλλά και οικονομικά κριτήρια βιωσιμότητας σε όλες μας τις πολιτικές θα διασφαλίσουν την κοινωνική δικαιοσύνη και αλληλεγγύη και μία πραγματική ευημερία που υπερβαίνει τον καταναλωτισμό και δεν έχει ημερομηνία λήξης-χρεοκοπίας.
Ελάτε να συζητήσουμε τις συνεκτικές προτάσεις που συνεχώς καταθέτουν οι Οικολόγοι Πράσινοι διεξόδου από την κρίση σε Ευρωπαϊκό, Εθνικό και τοπικό-περιφερειακό επίπεδο συνειδητοποιώντας ότι η βιώσιμη λύση χρειάζεται πολιτικές που θα αγκαλιάζουν και τα τρία επίπεδα συνεκτικά..
Οι Οικολόγοι Πράσινοι επισημαίνουν ότι χρειάζεται να αλλάξουμε πολιτικές αλλά και να αλλάξουμε και εμείς. Χρειάζεται να αλλάξουμε πολλά ∙ από το ενεργειακό μας μοντέλο μέχρι τη δημόσια διοίκησή μας, από την εκπαίδευση μέχρι τη φορολογική πολιτική, από το πολιτικό σύστημα ως τη σχέση παραγωγών – καταναλωτών, πάντα όμως με περισσότερη κοινωνική αλληλεγγύη και δικαιοσύνη, με περισσότερη διαφάνεια και δημοκρατία, με περισσότερη περιβαλλοντική ευαισθησία και δράση, με περισσότερη οικονομική αποτελεσματικότητα και εξοικονόμηση πόρων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρόσθεσε σχόλιο