Η Οικολογία Αλληλεγγύη στη Δράμα

Επίσκεψη στην Δράμα την Πέμπτη 12.1.2012 από τον Περιφερειακό Σύμβουλο ΑΜΘ της «Οικολογία Αλληλεγγύη» κ. Θανάση Μακρή και τους συνεργάτες του. Θα πραγματοποιήσουν συναντήσεις με το Δήμαρχο Δράμας κ. Κυριάκο Χαρακίδη, τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο και τον Γενικό Διευθυντή του Δήμου στις 11.00 το πρωί στη Δράμα και στη 1 το μεσημέρι με το Δήμαρχο Δοξάτου κ. Τάσο Χατζηλαζάρου στο Καλαμπάκι αντίστοιχα.
Σκοπός των συναντήσεων είναι η συνέχιση της γνωριμίας με τους δημάρχους των καλλικρατικών Δήμων της Περιφέρειάς μας και η συζήτηση τόσο της διαχείρισης των απορριμμάτων/ ανακύκλωση/κομποστοποίηση, για τους θεσμούς και τις δομές κοινωνικής αλληλεγγύης που λειτουργούν σε κάθε Δήμο και ιδιαίτερα τοπικά θέματα.
         Ο επικεφαλής της περιφερειακής παράταξης στις 18:00 το απόγευμα θα συμμετέχει σε σύσκεψη στην Περιφερειακή Ενότητα Δράμας για τη δημιουργία του δικτύου κοινωνικής αλληλεγγύης, ως μέλος της σχετικής επιτροπής της Περιφέρειας ΑΜΘ, και στις 20:30 το βράδυ στη συνάντηση των μελών και των φίλων της «Οικολογία Αλληλεγγύη» στο Καφέ Ανώι (Αμύντα 13).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρόσθεσε σχόλιο